Stand-up comedy cu vedetele din Las Fierbinți, de Valentine’s Day, la Cinema Florin Piersic

Băieții din Las Fierbinți vin la Cluj-Napoca chiar de Valentine’s Day, pe 14 februarie, pentru a susține un show de stand-up comedy, la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:30.

Bobonete, Văncică, Rait și Diță promit să nu îți impresioneze prea tare iubita, ci îți oferă un motiv perfect să o scoți în oraș! Ia-ți iubita la unul din cele mai bune spectacole de comedie din țară și demonstrează-i că ai (cel puțin) simțul umorului bine dezvoltat.

Pe băieți îi știi din serialul “Las Fierbinți” însă nu vei putea experimenta 100% umorul lor celebru decât într-un spectacol live, un spectacol la care vei râde mult și inteligent.

*Spectacolul nu este recomandat copiilor.

Bilete începând de la 55 lei. Oferim un număr limitat de bilete Meet&Greet la prețul de 100 lei care oferă adiacent locului la spectacol, un afiș cu autograf, o fotografie și o sesiune de 20 minute în care îi veți putea cunoaște Bobonete și pe colegii lui.

Biletele se găsesc online pe http://bit.ly/2gxtymh și offline la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, la Cinema Florin Piersic și la sediul agenției Wens Tour de pe Blvd. Eroilor, nr. 10.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top