Starbucks a inaugurat ieri o nouă cafenea în Cluj la VIVO!, fostul Polus Center

Starbucks® a inaugurat pe 3 noiembrie cea de-a 26-a locație din România, situată într-un cadru elegant, în VIVO! Cluj-Napoca, centrul comercial denumit anterior Polus Center Cluj.

starbucks

Având un design natural, specific Starbucks®, dar unic pentru fiecare noua locație, noua cafenea îşi întâmpină clienții cu simplitate, eleganță şi căldură.

“Creșterea dinamică a rețelei noastre a jucat mereu un rol semnificativ în dezvoltarea business-ului AmRest. Fiecare nouă locație deschisă este un moment de bucurie pentru noi și pentru clienții noștri, ei find motorul principal și beneficiarii serviciilor noastre de înaltă calitate”
, a declarat Mateusz Sielecki, Director Regional Starbucks România & Bulgaria.

Povestea graficii este una cu însemnătate specială pentru istoria Starbucks® . Pereții cafenelei prezintă imortalizări ale primei locații deschise la nivel mondial în anul 1971, în Pike Place, Seattle.
În acel an, fondatorii au decis să utilizeze denumirea Starbucks® inspirată de romanul Moby Dick al scriitorului Herman Melville.

Clienții se vor bucura de băuturile Starbucks® pe bază de espresso într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos.

Starbucks a fost preluat anul în 2015 de către operatorul polonez Amrest și a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea, într-un centrul de retail din București. În prezent, există 26 de cafenele Starbucks în țară: 15 în București, două în Cluj-Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, câte unul în Brașov, Ploiești și Craiova, și două în Iași.

Noua cafenea Starbucks® este situată în apropierea intrării 2 a centrului comercial, lângă magazinul Nissa.

Leave a Reply

Loading...
Top