Ștefan Gadola a preluat funcţia de director general al grupului Energobit

Unul dintre fondatorii grupului EnergoBit a preluat conducerea executivă a companiei energetice clujene, înlocuind-o pe Carmen Neagu.

Ștefan Gadola, unul dintre cei trei fondatori ai EnergoBit Cluj, companie specializată în echipamente, instalații și servicii pentru industria energetică, a preluat poziția de director general al societății, înlocuind-o pe Carmen Neagu, care exercita această funcție din februarie 2016.

Gadola, care este și președinte al Consiliului de Administrație al EnergoBit SA, i-a fost delegată conducerea companiei pe o perioadă de 4 ani. Anterior numirii sale în funcția de director general, acționarii EnergoBit au aprobat modificarea actului constitutiv al societății, prin introducerea prevederii că șeful CA-ului poate deține și funcția de CEO.

Încetarea mandatului de director general al lui Carmen Neagu s-a făcut prin acordul părților, se precizează într-un document al EnergoBit. Ea fusese numită în funcție în februarie 2016.

EnergoBit SA a terminat anul trecut cu pierderi de 11,14 milioane lei, în scădere amplă, cu aproape 70%, față de 2016, în condițiile majorării cifrei de afaceri cu circa 7%, la 213,32 milioane lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top