Stojan Vranjes la un pas de o revenire la CFR Cluj

Mijlocaşul bosniac Stojan Vranjes şi-a încheiat socotelile cu Pandurii Târgu Jiu şi tratează o revenire la în Gruia, acolo unde a fost împrumutat şi s-a simţit foarte bine.

“Este posibil să mai aducem doi jucători, un mijlocaş şi un atacant”, spunea în urmă cu puţin timp preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan. Oficialul campioanei a evitat să dea nume, dar unul dintre fotbaliştii vizaţi este Stojan Vranjes.

Feroviarii l-au împrumut pe Vranjes în iarnă de la Pandurii şi ar fi trebuit să achite 250.000 de euro pentru un transfer definitiv. Între timp, bosniacul a devenit liber de contract, iar CFR vrea să-l înregimenteze din nou pe mijlocaş, afirmă agentul jucătorului, Zvonko Milojkovic. “Atunci era vorba de o sumă de transfer, acuma Stojan e liber, e altă situaţie. Negociem cu CFR Cluj, suntem în discuţii şi orice este posibil în momentul de faţă. El s-a simţit foarte bine la CFR şi şi-a dorit enorm să continue, dar nu s-a putut la momentul respectiv. Stojan îşi doreşte foarte mult să evolueze în Liga Campionilor şi a jucat foarte bine la Cluj, de unde a ajuns şi la echipa naţională. Sunt discuţii pentru revenirea sa, mai ales că noi am rămas în relaţii foarte bune cu preşedintele Iuliu Mureşan”, a declarat impresarul.

Mijlocaşul a evoluat pentru “vişinii” în 14 partide şi a înscris 2 goluri, având evoluţii apreciate la echipa clujeană. În această vară, jucătorul a fost propus echipelor Steaua, Dinamo şi FC Vaslui, dar şi unor cluburi din prima ligă din Rusia.

800.000 de euro este valoarea de piaţă a lui Vranjes, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top