Şumudică a demisionat de la “U” Cluj după doar un meci!

Mai poate să meargă ceva mai rău la Universitatea Cluj? Fără investitor, fără un lot competitiv pentru Liga I şi acum fără antrenor. Marius Şumudică s-a ţinut de promisiune şi a demisionat de la “U” dacă lucrurile nu se rezolvă şi noii investori anunţaţi zilele tecute nu vor prelua echipa. Nemulţumit de condiţii şi lipsa stabilităţii, acesta nu va mai sta pe banca ardelenilor la meciul din weekend împotriva celor de la Petrolul.

Şumudică a remis în această seară un comunicat în care explică motivele pentru care renunţă la echipa clujeană. Redăm integral comunicatul mai jos:

“Acesta era ultimul lucru pe care mi-aş fi dorit să-l fac acum, dar, cu părere de rău, trebuie să anunţ că am luat decizia de a nu lua loc pe banca tehnică a Universităţii Cluj la jocul cu Petrolul, de la Ploieşti. Îmi pare rau, în primul rând, pentru admirabilii suporteri clujeni, pentru jucători şi pentru club, dar situaţia actuală mă forţează la un asemenea gest extrem. Venirea mea la “U” a avut la bază promisiunea că schimbarea acţionariatului de la club se va realiza în câteva zile, dar şi dorinţa de a da o mână de ajutor în avans, ţinând cont de faptul că, practic, nu avea cine să stea pe bancă, din punct de vedere regulamentar, la jocul cu Rapid.

Tergiversarea discuţiilor pentru preluarea clubului şi, mai ales, condiţiile improprii de pregatire pe care le-am găsit la Cluj au impus, practic, luarea acestei decizii grele. Este exact lucrul pe care l-am promis suporterilor, la conferinţa de presă în care am fost prezentat oficial, săptămâna trecută.

Sunt dispus să mă întorc la “U”, chiar îmi doresc acest lucru, dar numai din momentul în care toate lucrurile vor fi clare. Mi-ar părea rău să nu-i mai simt alături pe fanii Universităţii care, după numai câteva zile, mi-au intrat deja la suflet, dar îi rog şi pe ei, şi pe oamenii neutri, să înţeleagă că, în situaţia actuală, nu am cum să ajut Universitatea!”

“U” Cluj riscă să fie neprogramată la meciul de mâine cu Petrolul, întrucât Marius Popescu nu deţine licenţa de antrenor şi i-a expirat acceptul dat de LPF de a fi principal. Partida va avea loc de la ora 21:30 şi va fi transmisă în direct de Digisport 1.

Leave a Reply

Top