Şumudică ameninţă: “Plec dacă noii investitori nu preiau echipa”!

Marius Şumudică a rămas surprins când i s-a spus că noii investitori nu au mai ajuns la Cluj pentru meciul cu Rapid şi ameninţă că va pleca dacă nu va exista stabilitate la echipă. Mai mult, este foarte probabil ca la meciul cu Petrolul să nu mai antreneze această echipă.

“Ştiam unde sunt în momentul când am venit, dar din punct de vedere valoric Rapidul a fost peste noi şi nu putem să contestăm această victorie. În prima repriză cât am putut din punct de vedere fizic eu zic că le-am ţinut piept cât de cât, în afară de golul pe care l-am luat ei nici nu au ajuns la poartă. A doua repriză au făcut diferenţa Herea, Teixeira, Grigorie, jucători care sunt plătiţi mult mai bine decât sunt plătiţi ai noştri, iar aici se face diferenţa”.

“Dacă echipa nu este preluată de aceşti investitori, eu la meciul cu Petrolul nu mai antrenez “U” Cluj. Fiindcă eu am onoare, sunt un tip care am promis ceva la conferinţa de presă, am promis ceva suporterilor, am coloană vertebrală, iar din punctul acesta de vedere în fotbalul românesc eu niciodată nu o să mă fac de ruşine. În cazul în care echipa nu este preluată de aceşti investitori care au spus că vin şi care nu au fost astăzi la meci din câte îmi spuneţi, eu vă promit că nu mai antrenez această echipă. Iar în altă ordine de idei, muncă patriotică nu pot să fac, ce să le zic jucătorilor. Aştept noii investitori pentru că sunt singur aici, stăm la un hotel şi mâncăm la o cantină, ne plimbăm cu maşina prin oraş unde să mâncăm. Astăzi am mâncat păstrăz la prânz pentru că nu era altă carne. Sunt lucruri pe care n-ar trebui să vi le spun, dar de asta m-am lovit eu la Cluj de când am venit. Sunt lucruri care pe mine mă afectează ca antrenor. Mi s-a promis că vin aceşti investitori şi atunci se reglează toate aceste lucruri. Mi s-a spus că s-au semnat actele şi că nu este absolut nicio problemă, iar luni li se virează banii jucătorilor şi va fi totul în regulă”, a declarat Marius Şumudică.

Universitatea Cluj a pierdut, luni, partida de pe teren propriu împotriva Rapidului, scor 1-2, şi se află într-o situaţie delicată în clasament, ocupând prima poziţie retrogradabilă (15), cu 15 puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top