Şumudică, prezentat oficial la “U” Cluj: “Am venit cu inima deschisă”

Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Universitatea Cluj, într-o conferinţă de presă care a avut loc la Cluj Arena, sâmbătă, în jurul prânzului. Acesta a declarat că Universitatea este o provocare pentru el şi că a venit la Cluj cu inima deschisă. Cel care l-a prezentat a fost directorul sportiv Aurelian Băbuţan. La conferinţă au mai fost prezenţi şi Bogdan Andone, antrenor secun, şi Bebe Bărbulescu, preparator fizic.

“Este o provocare pentru mine, Universitatea este o echipă cu istorie, am venit la Cluj cu inima deschisă. Clujul e unul din cele mai frumoase oraşe din ţară. Am semnat până în vară, iar de atunci vom vedea ce va fi. Îmi doresc să revină lumea la stadion. Voi avea o discuţie cu suporterii, să văd ce vor de la mine, vreau o relaţie deschisă cu ei, sper să mă primească bine. Eu am venit aici să apar culorile alb-negre, iar în momentul de faţă “U” Cluj pentru mine reprezintă totul. Sunt un tip dintr-o bucată, care dacă nu-i convine ceva, spune, indiferent de consecinţe. “U” Cluj este o echipă grea, care are în spate nişte suporteri pătimaşi, care nu pot fi minţiţi. Aici lumea e cunoascătoare de fotbal. M-a sunat un fan şi a spus că pentru ei e important să câştig cu CFR Cluj. O să fac totul să bat CFR. Voi colabora cu Marius Popescu, am nevoie de experienţa lui”, a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă.

“Primul meu obiectiv este ca lumea să vină la meciuri. Voi face tot ce îmi stă în putere ca să evit retrogradarea lui “U”. Stadionul, fanii, merită mai mult”.

Referitor la negocierile purtate cu fraţii Bultoc, acesta a declarat că nu-i cunoaşte personal pe noii investori şi a purtat o discuţie doar telefonică cu Călin Bultoc, care se află în prezent în Anglia cu afaceri. “Am vorbit doar telefonic cu Călin Bultoc, nu-l cunosc personal. Este un om care îşi doreşte foarte mult ca să reuşească la Universitatea şi ca să revină lumea la stadion. Cel mai probabil noii investitori vor ajunge săptămâna viitoare la Cluj şi atunci îi veţi cunoaşte personal”.

Negocierile s-au purtat doar cu Mărginean şi un reprezentat al fraţilor Bultoc

Referitor la ultimele speculaţii despre unde s-a semnat contractul, Şumudică a clarificat lucrurile. “Am semnat contractul în prezenţa domnului Mărginean şi a unui reprezentant din partea fraţilor Bultoc, la firma lui Walter din Bucureşti. Walter nu a fost prezent, nu-l cunosc personal şi nu am discutat niciodată. Nu aş fi făcut pasul acesta dacă aş fi ştiut că domnul Walter mai e patron la această echipă”.

După antrenamentul echipei, Şumudică a purtat un dialog cu câţiva suporteri rămăşi până la finalul pregătirii. Acesta le-a mărturisit condiţiile în care a fost semnat contractul, în biroul lui Walter, dar doar în prezenţa lui Mărginean şi al unui reprezentat din partea fraţilor Bultoc. “Am vorbit doar telefonic cu Călin Bultoc, care era plecat în Anglia cu afaceri, şi mi-a spus că nu are nicio legătură cu Walter, iar săptămâna viitoare va veni la Cluj şi vrea să-i cunoască pe suporteri, pe jucători. Eu nu sunt genul care să mă prostituez pentru bani, iar dacă voi afla că Walter va fi implicat în continuare la club, voi pleca”, le-a transmis “Şumi” suporterilor.

Primul meci oficial al lui Marius Şumudică la Universitatea va fi tocmai împotriva echipei sale de suflet, Rapid Bucureşti, luni, 12 noiembrie, de la ora 20:30.

Leave a Reply

Loading...
Top