Sunteți pregătiți pentru concertul lui Sting de la Cluj Napoca? Artistul cântă pentru prima oară în orașul nostru!

Pe 17 octombrie, tot Clujul va cânta “Roxanne, Roxanne”. De ce? Marele artist Sting va poposi pentru pentru prima oară în orașul nostru și promite un concert grandios.

Pregătiți-vă hainele de rock, învățați versurile celor de la Police, pentru ca pe 17 octombrie, Clujul va simți rock’n rollul. Este cel de-al cincilea concert pe care Sting îl susține în România, iar după patru concerte ținute la București, a decis că este vremea să facă o schimbare. Așa că a dat Bucureștiul pe Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, marți, 17 octombrie, începând cu orele 20:00.

Concertul face parte din turneul artistului intitulat 57th & 9th, prin care Sting își lansează cel mai recent proiect muzical: albumul rock cu acelși nume. Se spune și că acesta ar fi ultimul album lansat de marele cântăreț, așa că s-ar putea să fie ultima oară când îl vom putea vedea la Cluj Napoca. Artistul va fi acompaniat pe scenă de o trupă live și va interpreta și câteva din cele mai cunoscute piese ale sale. Turneul a început în luna februarie a acestui an, iar primii care l-au putut vedea au fost fanii din America de Nord. Concertele susținute până acum în Asia, America Centrală și de Sud, dar și în Europa au avut recenzii deosebite, așa că se așteaptă ca și cel din România să fie peste așteptări.

Sting și-a început cariera muzicală odată cu formația muzicală, Police. Gordon Matthew Thomas Summer, născut pe data de 2 octombrie 1951, a fost liderul formației rock din anul 1977 până în 1984, când a decis să își înceapă cariera solo. De-a lungul carierei, a strâns nenumărate premii care îi demonstrează talentul și inventivitatea: are nu mai puțin de 16 premii Grammy, 3 premii Brit, un premiu Emmy, un Glob de Aur și patru nominalizări la categoria “Best Original Song” la premiile Oscar. Face parte din “Rock and Roll Hall of Fame” și “Songwriters Hall of Fame”.

În cei peste 40 de ani de carieră muzicală, a vândut peste 100 de milioane de albume, devenind unul dintre cel mai bine vânduți artiști din istorie. Sting a cunoscut succesul odată cu formația Police, acesta fiind și compozitorul celui mai de succes cântec al lor: “Every Breath You Take”. Acesta a decis să părăsească formația pe data de 18 august 1983, pe când susțineau un concert pe Shea Stadium, în New York. Potrivit propriei declarații, Sting a simțit că acesta ar fi fost apogeul carierei sale.

Sursele de inspirație pentru muzică sunt nenumărate pentru artistul născut în Anglia. A interpretat adevărate poezii de dragoste pe note muzicale plecând de la filme, ca “All for Love”, de la “Cei trei mușchetari”, orașe ca bine cunoscutul hit “Englishman in New York” sau chiar jocuri de cărți, ca “Shape Of My Heart”. Hitul său “Roxanne” a fost inclus, în anul 2008, în Grammy Hall of Flames. De-a lungul timpului, Sting a avut colaborări cu artiști mari, precum Rod Stewart, Bryan Adams sau Bono.

Fanii Sting au la dispoziție mai multe categorii de bilete din care pot alege. Desi unele sunt epuizate deja, mai există bilete la categoria I, cu prețul de 467 de lei, cele de la categoria II (Golden Circle –  in picioare), la prețul de 346 de lei sau cele de la categoria Hot Seats, ce costă 823 de lei. Cu acestea, puteți avea acces la unele dintre cele mai bune locuri din sală, pe scaun, primiți un pachet special, dar și posibilitatea de a întâlni câțiva membri din staff-ul lui Sting.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top