Super eveniment de construcție LEGO BatmanTM la VIVO! Cluj-Napoca (P)

În acest week-end toți copiii sunt invitați la centrul comercial din inima Transilvaniei să intre în lumea plină de aventuri din LEGO BatmanTM. Micuții vor recrea scene sau vor construi versiuni proprii ale maşinilor din film în cadrul unui super eveniment de construcție organizat de Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Batman, eroul îndrăgit de copiii de toate vârstele, a devenit recent personaj principal în filmul de animație LEGO BatmanTM. Micuții care au vizionat filmul şi nu numai, sunt invitați să recreeze scene din film sau să continue acțiunea filmului în cadrul unui eveniment LEGO de construcție.

“La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani. Aceștia vor avea ocazia să construiască versiuni proprii ale mașinilor din film folosind piese LEGO din seturile de construcție LEGO Batman Movie. Toți participanții vor fi recompensați cu cupoane de reducere 10%. Acestea pot fi utilizate în Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca, pe parcursul celor 2 zile de eveniment” – au declarat reprezentanții Magazinului Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Evenimentul organizat de Magazinul Certificat LEGO în parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca se va desfăşura în 11 şi 12 martie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Magazinul Certificat LEGO este conceput astfel încât să ofere o experiență completă axată pe interacțiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spațiu de joacă unde copiii pot experimenta la fața locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Cei care preferă să realizeze creații proprii au la dispoziție peretele “Pick-a-Brick”, ce conține un sortiment variat de piese individuale. Şi pentru că mini-figurinele LEGO sunt cele care însuflețesc orice construcție, din magazin nu poate lipsi zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o mini-figurină proprie, având posibilitatea de a o cumpăra la final.

Oferta de seturi şi piese LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carnețele, magneți, lanterne, sticle pentru apă.

Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca este deținut de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL.

Acesta mai deține două Magazine Certificate LEGO în Bucureşti şi unul în Braşov.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top