Suporterii CFR-ului au fost premiaţi de Eurofan pentru “Cel mai bun cântec de victorie”

Cunoscutul prezentator şi comediant britanic, Tom Deacon (26 de ani), cunoscut drept “The Eurofan”, a premiat galeria echipei CFR Cluj pentru “Cel mai bun cântec de victorie” în urma participării echipei din Gruia în acest sezon de Liga Campionilor.

eurofan tom deacon la cluj

Deacon vizitează câteva dintre cele mai importante oraşe şi cluburi din Europa încercând să devină suporter al echipelor gazdă. Acesta a ajuns şi la Cluj, în octombrie, pentru meciul dintre CFR şi Manchester United, partidă pierdută de vişinii cu 1-2.

În cel mai recent clip postat pe canalul de youtube al emisiunii, prezentatorul a oferit mai multe premii: “Cea mai bună mâncare”, “Cea mai tare mahmureală”, “Cel mai răutăcios comentariu”, “Cel mai tare cântec de victorie” sau “Cea mai sexy suporteriţă”.

Clujul a câştigat două premii: primul pentru “Cel mai tare cântec de victorie”, despre care Deacon spune: “Când am văzut Clujul jucând eram în mijlocul străzii, cântând spre fanii lui Manchester United. Dintr-o dată am oprit toţi fanii CFR-ului şi am început eu scandarea proprie!”, spune Deacon.

Al doilea premiu oferit Clujului este pentru “Cel mai răutăcios comentariu”, iar asta deoarece un utilizator din Cluj a comentat pe youtube: “De ce trebuie ca de fiecare dată când cineva vine la noi în vizită trebuie să trimitem cel mai idiot şi incoerent ghid?”. Comentariul făcea referire la momentul în care o doamnă, ce nu avea legătură cu lumea fotbalului, îi înmânează lui Deacon un ghid turistic al Clujului. Britanicul a catalogat acest moment ca fiind unul drăguţ.

Aventurile lui Tom Deacon din Liga Campionilor fac subiectul emisiunii “Eurofan” şi vor pot fi urmărite pe canalul de youtube copa90, dar şi pe contul de twitter al acestuia. Deacon a fost suporterul echipelor gazdă în şase meciuri din grupele Champions League 2012-2013: Paris Saint-Germain FC, Málaga CF, Celtic FC, FC Spartak Moskva, Galatasaray AŞ şi CFR 1907 Cluj.

Vezi înregistrarea emisiunii cu aventurile lui Tom Deacon la Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top