Supraimpozitarea cu 500% a clădirilor degradate din centrul Clujului dă roade – Peste 300 de imobile au fost refaţadizate

Programul de refațadizare a clădirilor din Cluj-Napoca dă roade şi oferă nişte rezultate reale. Principalul scop al acestui proiect demarat de Primăria municipiului Cluj-Napoca este de a oferi sprijin și consultanță propietarilor în vederea recondiționării clădirilor din centrul orașului.

În urma activității desfășurate de către polițiștii locali în teren și a întâlnirilor cu proprietarii, începând din anul 2016 și până în prezent au fost evaluate, 1561 de imobile, din care, au intrat la supraimpozitare 99.

Un număr de 319 imobile au fost refațadizate complet sau parțial, în special fațada la stradă, iar 42 sunt în curs de refațadizare.

In cursul anului 2018 lucrătorii biroului Control Refațadizări Imobile din cadrul Poliției Locale au avut întâlniri cu proprietarii a 105 imobile, pentru acordarea de sprijin de specialitate în vederea demarării activității de refațadizare

Programul de supraimpozitare cu 500% a clădirilor degradate, început în 2016, va continua și în anii următori, efectele sale pozitive asupra zonelor în care s-a intervenit fiind vizibile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top