Surpriza! “U” Cluj a scapat de faliment si asteapta venirea investitorilor de la Nilor Grup! Toate cererile de intrare in faliment au fost respinse la Tribunalul Botosani! Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs

Universitatea Cluj a reusit sa mai dribleze inca o data falimentul dupa ce judecatorul sindic de la Tribunalul Botosani a respins miercuri, 26 mai, toate cererile de intrare in faliment formulate de jucatori si de fostul antrenor Ionel Ganea. 

U Cluj 2015-2016

Fanii mai spera ca actuala societate sa fie achizitionata de compania italiana Nilor Grup, despre care s-a scris ca ar fi interesata de cumpararea clubului de pe Somes.

“Respingerea cererii de intervenţie în interesul debitoarei formulată de Nera Mureşan Security ca inadmisibilă. Anulează cererea de intervenţie formulată de Petraru Aurelian Bogdan. Respinge cererile creditorilor întemeiate pe prevederile art. 105 coroborate cu cele ale art. 107 din Legea 85/2006 cu modificările ulterioare. Definitivă şi executorie. Cu recurs. Pronuntata in sedinta publica din 26 mai 2016”, se arată în soluţia instanţei redata de Tribunalul Botosani.

cereri faliment u cluj respinse

Jucatorii pot ataca decizia cu recurs, iar procesul se va muta la Curtea de Apel Suceava.

8 jucatori si-au depus dosarele la Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor pentru a fi declarati liberi de contract, acestia fiind Răzvan Greu, Marvin Schieb, Alin Mutu, Robert Keresztes, Andreas Calcan, Roland Niczuly, Radu Crişan şi Mihai Butean, potrivit stiridesport.ro.

In plan sportiv, “studentii” clujeni sunt obligati sa invinga sambata, 28 mai, pe Cluj Arena, formatia Olimpia Satu Mare, pentru a prinde locul de baraj si a mai putea spera la evitarea retrogradarii in esalonul trei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top