Sute de clujeni s-au apucat de geocashing (P)

Peste 450 de clujeni au participat în perioada 30 mai – 1 iunie la concursul Home Garden MaraTON, primul eveniment de geocaching din România sponsorizat vreodată de o companie.

Competiția a presupus găsirea cu ajutorul GPS-ului a unor conserve marca Home Garden ascunse în diferite zone ale Clujului. S-au câștigat 9 premii a câte 450 lei fiecare și marele MaraTONul a reunit nu doar practicanți de geocaching, cu ani de experiență în spate, ci și clujeni dornici de a se bucura de natură.

“A fost cea mai reușită vânătoare de comori din toate la care am participat până acum, iar eu practic geocachingul de mai bine de 4 ani de zile”, ne spune Gigel Zănoagă, câștigătorul celui de-al doilea premiu de 450 lei.

“Prin acest concurs, Home Garden și-a propus să lanseze o provocare tuturor clujenilor, îmbinând mișcarea cu alimentația sănătoasă și buna dispoziție. Chiar dacă vremea nu a fost de partea noastră, ne bucurăm că am avut oportunitatea de a contribui la dezvoltarea geocachingului în țară și la nivel local și îi felicităm pe toți participanții”, a declarat Ovidiu Coroiu, Directorul Național de Vânzări Safeway International.

Mai multe informații despre Home Garden pot fi accesate pe www.homegarden.ro.

Despre Home Garden:

Home Garden este lider al pieței de conserve de legume, fructe, pește, murături, gemuri și mâncăruri, activând la nivel național încă din 2004. Compania oferă o gamă de peste 100 de produse care respectă cu strictețe înaltele standarde europene de calitate și igienă. Home Garden este o marcă Safeway International, fiind mereu într-o continuă extindere.

maratonul de geocashing

Leave a Reply

Top