Tabara de vara pentru copii la Muzeul Etnografic

Muzeul Etnografic al Transilvaniei va organiza, în perioada 1 iulie – 29 august, o tabără de vară pentru copiii cu vârsta între 6 – 16 ani.

tabara de vara muzeul etnografic cluj

În secția în aer liber a Muzeului vor fi amenajate spatii speciale unde se vor desfășura atelierele îndrăgite, an de an, de către copii: pictură de icoane pe sticlă, modelaj în lut, confecționare de accesorii din mărgele. Activitățile se desfășoară prin rotație zilnică.

Program de desfășurare: 1 iulie-29 august 2014 (cu excepția sărbătorilor legale), de luni până vineri, între orele 10 – 14 (pauza de masă – cu gustarea adusă de acasă – de la ora 12.00 la 12.30).

Condiții de înscriere și taxă: Înscrierile se fac la locul de desfășurare a Taberei. Taxa: 20 lei/zi. Se fac înscrieri pe serii de 5 zile (cu posibilitatea recuperării zilelor lipsă, pe durata Taberei 2014).

Necesare: pachet cu mâncare și apă, pentru pauza de masă; îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate activităților în aer liber.

Pentru buna desfășurare a programului, copiii vor fi aduși la locul de desfășurare a Taberei între orele 9.45-10.00 și vor fi preluați de la ateliere între 14.00 – 14.15. Accesul la Tabără se face prin intrarea principală în Parcul Etnografic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top