Tarom ar putea intra pe segmentul LOW COST

taromCompania naţională TAROM s-ar putea îndrepta, în perioada următoare, spre zona de Low Cost, a declarat George Marin, vicepreşedinte Business Strategy la TAROM, într-o conferinţă de specialitate. O variantă de dezvoltare strategică prevede accesarea de noi pieţe, potrivit reprezenantului TAROM.

TAROM are în prezent 2.055 de angajaţi, din care 252 de piloţi şi dispune de o flotă de 24 de avioane.

“Avem în derulare o analiză, ce are ca termen de finalizare sfârşitul acestui an. După întocmirea analizei, vom decide care va fi structura exactă a flotei TAROM, în funcţie de modelele de operare adoptate. În perioada următoare, compania TAROM s-ar putea îndrepta către două direcţii de dezvoltare, respectiv spre zona de low-cost sau spre accesarea de noi pieţe, cum ar fi, de exemplu, piaţa asiatică. În ceea ce priveşte piaţa Americii de Nord, rămâne să mai vedem, pentru că acolo concurenţa e foarte acerbă”, a declarat George Marin.

Acesta a precizat că TAROM nu are în vedere, în perioada următoare, să schimbe structura serviciilor oferite călătorilor, pentru că acest element reprezintă un mijloc de diferenţiere pe piaţa de profil.

Leave a Reply

Top