Taxele locale pot fi plătite cu un telefon mobil sau o tabletă

Primăria Cluj-Napoca oferă cetăţenilor posibilitatea de a-şi achita taxele şi impozitele locale folosind dispozitivele mobile.

taxe si impozite locale platite cu telefonul mobil

Fiecare clujean va primi în perioada următoare, potrivit legii, o înștiințare de plată prin care i se comunică obligațiile bugetare. În acest an, Primăria Cluj-Napoca a inclus pe fiecare înștiințare și un cod QR, astfel încât, printr-o simplă scanare cu un smatphone sau tabletă, să poată fi achitate online taxele și impozitele.

Codul QR este unic, personalizat pentru fiecare cetățean și printr-o scanare duce la portalul de plată online a obligațiilor bugetare. Orice card bancar care permite plați prin internet poate fi utilizat, fără a mai fi necesar vreun drum la Primărie. Este o procedură sigură, iar tranzacțiile sunt securizate.

“Menționez că oferim și opțiune de plată prin intermediul website-ului Primăriei, secțiunea “Taxe și impozite”, iar din luna februarie obligațiile datorate bugetului local vor putea fi achitate și în mall, la un ghișeu special amenajat”, a spus primarul Emil Boc.

One thought on “Taxele locale pot fi plătite cu un telefon mobil sau o tabletă

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top