Teja spera la o victorie in meciul de la Chiajna

Mihai Teja, antrenorul Universităţii Cluj, a prefaţat întâlnirea de astazi, de pe terenul Concordiei Chiajna, prima din istoria clubului pe un teren sintetic, în Liga I.

mihai teja

Teja e convins că gazonul nu va fi un factor important în întâlnirea de luni. “E mai puţin important că jucăm pe teren sintetic. Cred că două-trei antrenamente sunt suficiente pentru a te obişnui cu această suprafaţă. Am urmărit Chiajna, au câţiva jucători interesanţi şi un antrenor ambiţios. Nu ne mai gândim la eşecul cu Dinamo, a trecut. Acum e important să ne revenim şi să învingem la Chiajna, cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi”, a spus tehnicianul echipei noastre. Acesta a vorbit şi despre jucătorul francez, cu origini în Burundi, Jonathan Nanizayamo, testat de echipa noastră în aceste zile. “Jonathan e un fotbalist despre care am primit referinţe bune. 45 de minute în amicalul cu Metalurgistul nu sunt suficiente pentru a mă edifica. Va fi testat timp de 10 zile, poate două săptămâni, iar apoi voi da un verdict”, a spus antrenorul “studentilor”.

“Cred că am evoluat bine şi cu Dinamo. Dacă vom elimina greşelile personale din jocul nostru, vom fi o echipă cu adevărat puternică. Şi noi vrem să nu mai stăm cu emoţii la retrogradare, să urcăm în clasament, dar asta depinde doar de noi şi de modul în care vom evita gafele individuale”, a spus fundasul Ducu Ninu.

Stadionul din Chiajna a fost modernizat în această vară, iar terenul de joc a fost înlocuit complet. Oficialii ilfoveni au preferat să instaleze un covor sintetic, o practică întâlnită mai degrabă în Scandinavia sau Rusia, zone care se confruntă cu temperaturi reduse. Tocmai de aceea, echipa noastră şi-a programat câteva antrenamente la baza sportivă “Dan Anca”, dotată. de asemenea, cu un teren sintetic la standarde internaţionale.

Partida va avea loc de la ora 18:30, iar pentru acest joc antrenorul Mihai Teja nu se va putea baza pe portarul Robert Veselovksy, suspendat o etapă după eliminarea din meciul cu Dinamo.

Leave a Reply

Top