Teza de doctorat a Elenei Ceauşescu, de vânzare pe internet!

Teza de doctorat a ilustrei academiciene Elena Ceauşescu este de vânzare pe internet, tocmai în Statele Unite. Lucrarea poate fi achiziţionată cu 60 de dolari de pe unul din cele mai mari site-uri de cumpărături online din America, în timp ce în România se vinde cu doar 35 de lei.

Elena Ceauşescu a dorit să obţină titlul de doctor în 1967, deşi nu absolvise decât câteva clase. Zis şi făcut. Deşi procedura ar fi trebuit să se întindă pe cel puţin 4 ani, Elena Ceauşescu a obţinut titlul în aproape o lună de zile.

Lucrarea de doctorat, cu titlul “Polimerizarea stereospecifică a izoprenului”, i-a avut drept autori pe unii dintre cei mai reputaţi chimişti ai vremurilor de atunci.

Tradusă în limba engleză, lucrarea Elenei Ceauşescu poate fi găsită astăzi pe cel mare site de cumpărături online din Statele Unite, scriu jurnaliştii de la România Liberă, iar un exemplar nou poate fi achiziţionat la preţul de 60 de dolari, însă există şi variante uzate, care au un preţ redus. Pentru că site-ul funcţionează doar în Statele Unite, doritorii sunt obligaţi să plătească şi o taxă de transport.

Oferte există însă şi în România. Un cunoscut site de cumpărături online vinde teza de doctorat a soţiei lui Nicolae Ceauşescu cu doar 35 lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top