Tineretul PSD Cluj a descoperit că autoritățile locale nu reușesc să facă față unei simple ninsori și au mai aruncat o săgeată spre Administrația Boc!

Tineretul Social Democrat Cluj (TSD) a descoperit în această dimineață că la Cluj-Napoca a nins în ianuarie, iar autoritățile locale nu au reușit să deszăpezească fiecare uliță și străduță din oraș, simțind nevoia să semnaleze acest lucru printr-un comunicat de presă.

Mai multe străzi din zona apropiată a centrului municipiului Cluj-Napoca  sunt înzăpezite, (străzile Plopilor, Oțetului, Mioriței și Moldovei), autoritățile fiind depășite de situație.

“În Cluj-Napoca, astăzi la ora 10.30 sunt aproape 12 ore de când ninge abundent. Administrația locală este total depășită de condițiile meteo, de parcă am fi în Evul Mediu și ar trebui să facem diverse ritualuri pentru a opri ninsoarea, deși acest val de ninsori a fost anunțat de aproximativ o săptămână. Oare administrația locală nu pune preț pe siguranța participanților la trafic? Oare Domnul Emil Boc și a sa camarilă așteaptă ca robotul Antonia să deszăpezească străzile orașului?

‘Felicitări’ pentru promptitudinea cu care societățile plătite din bani
publici își fac datoria, sub atenta supraveghere a administratorilor urbei”,
a declarat Vladimir Dan, președintele TSD Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top