Tinerii din PDL iniţiază campania “Culorile Iubirii”

Organizaţia de Tineret a PDL Cluj iniţiază în 14 februarie (Valentine’s Day) şi 24 februarie (Dragobetele) campania “Culorile Iubirii”, prin intermediul căreia vor să promoveze iubirea ca formă autentică de manifestare a spiritului uman.

culorile iubirii

“Dorim să îi aducem pe clujeni, fie ei tineri sau în vârstă, mai aproape de valorile sănătoase de dreapta. În fiecare zi vom promova unul dintre domeniile care ne definesc ca organizație politică: familia, cultura, tradiția, dragostea, implicarea civică, sportul, comunitatea, respectul față de natură”, se arată într-un comunicat emis de OT PDL Cluj.

Această acţiune presupune transmiterea mesajelor organizației noastre prin intermediul inimioarelor care vor fi prezente în Iulius Mall Cluj în intervalul orar 17-20 și în fața sediului PDL Cluj, Bulevardul Eroilor, Nr. 2, Cluj-Napoca în intervalul 12-17.

Clujenii trebuie să caute inimioarele noastre prin oraș și să adere la valorile noastre făcându-și o poză alături de mesajul propus apoi să intre pe contul de facebook al campaniei (facebook.com/culorile), să dea like la pagină și apoi să strângă de la cei iubiți cât mai multe like-uri pentru poză. Pozele cu cele mai multe like-uri la sfârșitul campaniei vor fi premiate de Dragobete cu trei cine romantice și multe alte premii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top