Tișe acuză PSD de politizarea Eurovisionului și lansează o nouă săgeată spre PSD Cluj

Senatorul clujean Alin Tișe este de părere că decizia de a muta finala națională a competiției Eurovision la Craiova este una totalmente politică, fiind o recompensă pentru fieful PSD din Oltenia. Acesta consideră că Sala Polivalentă din Cluj era mult mai potrivită pentru acest gen de eveniment, fiind de 7.000 de locuri, spre deosebire de cea din Craiova care are doar 4000.

alin tise

“Decizia de a mutat finala naţională a competiţiei Eurovision la Craiova a fost una totalmente politică. Încă o recompensă pentru fieful PSD şi încă o pedeapsă pentru cei care nu votează PSD! Cluj Napoca are cea mai mare şi modernă sală polivalentă (7.000 locuri), dar e aleasa Craiova pentru această finală (4.000 de locuri).

Aceeaşi Craiova care este susţinută puternic de guvernul PSD pentru competiţia Capitală Culturală Europeană 2021, uitându-se obiectivitatea cu care autorităţile naţionale ar trebui să gestioneze aceste candidaturi”, a concluzionat Tișe.

În încheiere, senatorul a lansat o nouă săgeata spre filiala locală: “PSD Cluj se ocupă de delaţiuni ordinare în loc să apere interesele clujenilor. PSD Cluj a uitat să iubească Clujul”, a conchis Alin Tișe.

Leave a Reply

Top