Toamna se inaugurează hotelurile la Cluj: Beyfin şi Hampton

Toamna la Cluj vine cu inaugurarea unui hotel finalizat încă din 2009, dar ţinut închis până acum, dar şi cu inaugurarea primului hotel operat sub brandul grupului internaţional Hilton.

Au trecut trei ani şi jumătate de la finalizarea construcţiei hotelului Beyfin (februarie 2009) din zona ultracentrală a oraşului, până când acesta să primească undă verde din partea investitorului italian şi o dată oficială pentru inaugurare: 12 septembrie. Unitatea hotelieră din piaţa Avram Iancu este clasificată la 4* şi dispune de 28 de camere şi 3 apartamente, urmând să-şi înceapă activitatea cu 8 angajaţi, deja selectaţi, care vor ocupa posturile de recepţioneri, cameriste şi personal tehnic. Numărul total de angajaţi va ajunge la 22.

“Motivul pentru care deschidem acum hotelul este acelaşi pentru care nu i-am dat drumul din februarie 2009: dorinţa patronului din Italia. Acum s-a decis să îl inaugurăm. Avem primii angajaţi şi suntem în pregătiri: se face curăţenie, iar personalul se acomodează cu munca în hotel”, a detaliat Augustin Abrudan, directorul general Beyfin România.

Tot în această toamnă este anunţată oficial intrarea pe piaţa hotelieră clujeană a grupului Hilton, printr-o unitate care va opera sub unul dintre brandurile lanţului internaţional: Hampton by Hilton Cluj, o unitate cu 109 camere, clasificată la 3* şi amplasată pe Bd. 21 Decembrie 1989. Hampton Cluj urmează să aibă 25 de angajaţi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top