Toastmasters Cluj organizează Concursul de discursuri internaționale și evaluări, la Urania Palace

Sfârşitul lunii martie aduce un nou eveniment de neratat pregătit de membrii clubului Toastmasters Cluj! În data de 28 martie 2017, sunteţi invitaţi la o seară mult aşteptată de un număr mare de vorbitori talentaţi: Concursul de Discursuri Internaţionale şi Evaluări.

În cadrul acestuia, vom avea şansa de a lua parte la o serie de discursuri inedite, pregătite de câțiva oameni curajoşi, care au acceptat provocarea de ieşi în faţa publicului şi de a împărtăşi din experienţele acumulate.

Dornici să comunice şi să inspire, într-un joc cu emoţia şi cu buna-dispoziţie, vorbitorilor li se va oferi oportunitatea de a-şi demonstra abilităţile în ceea ce priveşte arta vorbitului în public, dar şi spiritul critic, în cadrul secţiunilor de evaluare. Cei mai talentaţi dintre ei vor putea merge, desigur, mai departe în cadrul competiţiei.

Probele se vor desfăşura în limbile română şi engleză.

Evenimentul, în cadrul căruia participanţii vor putea găsi un mediu motivant şi inspiraţional de dezvoltare personală, comunicare şi leadership, va avea loc într-o atmosferă relaxantă, la Urania Palace, începând cu ora 18:45. Intrarea este liberă!

Toastmasters International este o organizație non-profit care încurajează membrii să învețe prin prezentarea de discursuri și dezvoltarea abilităților de leadership într-o atmosferă prietenoasă. Fondată în octombrie 1924, organizaţia are în prezent mai mult de 290.000 de membri, în peste 14.000 de cluburi în 122 de ţări.

Leave a Reply

Loading...
Top