Toate meciurile de la EURO 2016 se vad pe Cluj Arena! Intrare libera

Asociația U Business Sport Club, în parteneriat cu Cluj Arena și în colaborare cu Asociația Studenților de la Facultatea de Business, vă invită în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016 pe Cluj Arena să vizionați în transmisiune directă toate meciurile Campionatului European de Fotbal.

romania nationala fotbal euro 2016

Clujenii sunt invitati sa sustina echipa națională a României direct pe Cluj Arena si sa creeze o atmosferă de neuitat. Vor fi organizate diferite activități pentru toată familia, intr-un eveniment dinamic și de impact, concursuri de pronosticuri pentru împătimiții fotbalului cu premii Carlsberg si concurs de trageri la poarta.

În cadrul evenimentului va avea loc și un campionat de fotbal între 16 echipe organizate in 4 grupe care, de asemenea, deține premii surpriză.

“Ne-am îndreptat atenția și către copii în cadrul acestui eveniment, și pentru aceștia am pregătit o serie de activități interactive dintre care amintim: ateliere de face-painting, mim și mascote Disney, zumba kids, o tiroliană spectaculoasă de pe o peluză pe cealaltă, flashmob.

În al doilea rând, vom avea o zonă VIP unde accesul va fi pe bază de invitație, iar personalitățile, antrepenorii clujeni și nu numai, sunt așteptați pentru a socializa într-un cadru
aparte, dar și pentru a viziona meciurile și a sustine echipa națională. Totodată, organizatorii susțin curentul de multiculturalitate specific Clujului. Astfel, ne vom concentra atenția și spre comunitatea de străini a orașului. Ne dorim să încurajăm fairplay-ul indiferent de naționalitatea participanților.

Pentru a veni în completarea nevoilor tale, vom avea zone de “food and drinks” pentru ca experiența ta Euro să fie completă”, anunta organizatorii evenimentului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top