Tom Jones, concert în premieră anul viitor la Cluj-Napoca, în BT Arena!

Un nou concert în premieră va avea loc anul viitor la BT Arena, susținut de artistul de origine britanică Tom Jones, în 26 iunie 2019.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara la urmatoarele preturi:

Scaune TEREN VIP – 427.5 lei + taxe – pret final 475 lei

Scaune TRIBUNE 1 – 355.5 lei + taxe – pret final 395 lei

Scaune TEREN PREMIUM – 310.5 lei + taxe – pret final 345 lei

Scaune TRIBUNE 2 – 256.5 lei + taxe – pret final 285 lei

Scaune TRIBUNE 3 – 202.5 lei + taxe – pret final 225 lei

Scaune TRIBUNE 4 – 130.5 lei + taxe – pret final 145 lei

Thomas Jones Woodward, cunoscut sub numele de scenă Tom Jones, este un cântăreț de muzică ușoară galez. S-a născut în Treforest, lângă Cardiff, în Țara Galilor. De la terminarea școlii la 16 ani, a vândut peste o sută de milioane de discuri.

Cele mai cunoscute hit-uri ale sale sunt: It’s Not Unusual, Kiss, Delilah, I’ll never fall In Love Again si If I Only Knew. Pe langa aceste cantece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: Long Lost Suitcase, Spirit In The Room si Praise & Blame.

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale si preferintele unui public la fel de divers si eclectic. Cu o cariera muzicala de peste cinci decenii, artistul este o forta in lumea muzicala, castigand admiratia criticilor atat pentru show-urile live desavarsite, cat si pentru cele peste 40 de albume inregistrate.

De-a lungul carierei, acesta a castigat numeroase distinctii muzicale, iar in 2006 a fost investit la rangul de cavaler de catre regina Marii Britanii, fiind invitat sa concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant. 

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce contine exclusiv cantece inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard ThompsonLeonard CohenPaul Simon sau Paul McCartney, rezultand un mix de naturalete, simplitate si muzica soul. 

Pentru detalii suplimentare despre turneu, puteți vizita site-ul oficial al artistului: www.tomjones.com

Concertul este organizat de EMAGIC.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top