Tomas Ryde: “Jucătoarele trebuie să își amintească lucrurile bune din acest meci”

Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României, Tomas Ryde, a concluzionat, pe scurt, rezultatul eșecului cu Suedia din finala Trofeului Carpați, scor 17-26. Acesta a precizat că jucătoarele trebuie să învețe ceva din acest meci și să rămână cu lucrurile bune.

“Trebuie să lucrăm mai mult la situațiile de unu la unu cu adversarul. Suedia este o echipă foarte puternică și solidă. Când mă voi trezi mâine dimineață și voi revedea acest meci, voi trage mai multe concluzii pe care le voi ține pentru mine. Cel mai important este că fiecare jucătoare pe teren este să își amintească lucrurile bune din acest joc pe care l-au făcut. Sunt și lucruri bune din partea tuturor astăzi, trebuie să ne reamintim asta. E important ce vom învăța din acest meci”, a declarat antrenorul echipei naționale a României, Tomas Ryde, în cadrul conferinței de presă după meci.

În fața a peste 7000 de spectatori prezenți aseară în Sala Polivalentă, România a fost învinsă de Suedia în finala mare a Trofeului Carpați, scor 17-26.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top