Toni Conceicao e ca şi plecat de la CFR Cluj după umilinţa cu Dudelange şi eliminarea din Europa League

Eliminarea ruşinoasă din Europa League şi dubla umilinţă a CFR-ului cu echipa de amatori Dudelange, campioană a Luxemburgului, i-au fost fatale tehnicianului portughez Antonio Conceicao.

CFR Cluj a înregistrat unul dintre cele mai rușinoase rezultate ale unei echipe românești în cupele europene, pierzând cu 5-2 la general, “dubla” din play-off-ul Europa League cu Dudelange, campioana Luxemburgului.

Prima victimă a acestei umilințe istorice este chiar antrenorul Toni Conceicao, care a ajuns în urmă cu o lună la CFR. Lusitanul a apucat să stea pe bancă 10 meciuri și a înregistrat cinci victorii, trei remize și două înfrângeri, ambele împotriva lui Dudelange.

Favorit să îi ia locul pe banca CFR-ului este nimeni altul decât fostul internaţional Ionel Ganea, care urmează să fie anunţat pe banca campioanei României.

Tehnicianul român este liber de contract, după ce s-a despărțit recent de ACS Poli Timișoara, iar de-a lungul carierei de antrenor le-a mai pregătit pe Dinamo 2, Rapid Ghidighici (Republica Moldova), Universitatea Cluj, Rapid, Dunărea Călărași, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureș.

Momentan oficialii CFR-ului nu au anunţat nicio schimbare a antrenorului după umilinţa istorică cu Dudelange, însă este posibil ca acest lucru să se întâmple la începutul săptămânii viitoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top