Top 5 cele mai neobișnuite simboluri speciale în jocurile ca la aparate

Jocurile la aparate online se încadrează în cea mai popular categorie de jocuri casino gratis, de aceea nu este de mirare atunci când observăm importanța acordată de fiecare cazinou online secțiunii dedicate acestor jocuri de cazinou. Pe lângă câștigurile importante oferite în momentul obținerii unui anumit număr de simboluri identice, jocurile ca la aparate moderne le oferă jucătorilor anumite caracteristici care transformă total modul de joc și oportunitățile de câștig.

Majoritatea jocurilor de păcănele 7777 au simboluri speciale (Scatter, Wild și Bonus), dar unele dintre ele le oferă jucătorilor niște simboluri atipice, care revoluționează într-un mod neobișnuit sistemul de joc și de multiplicare al câștigurilor. Jocuri cu aparate online precum Magic Portals, Starburst, Aliens, South Park, Reel Rush, Gonzo’s Quest Deluxe sau The Dark Kinght îți vor acapara atenția total în momentul în care simbolurile speciale vor începe să defileze pe ecran. Iată, așadar, cele mai neobișnuite simboluri speciale din jocurile ca la aparate gratis, care te vor face să iubești să joci sloturi online!

Transforming și Expanding Wilds în jocurile aparate 77777 cu super premii!

De obicei, aceste simboluri speciale apar pe rolele 2, 3 și 4 în orice joc ca la aparate care se încadrează în această categorie. Compania care produce astfel de jocuri gratis ca la aparate este NetEnt, rolul simbolurilor care se trasforma sau care se extind fiind acela de a-i oferi jucătorului mai multe șanse de multiplicare a câștigurilor. Jocurile la aparate în care se pot observa aceste simboluri sunt Demolition Squad, Magic Portals și Starburst.

Sticky și Moving Wilds în jocuri la aparate care te dau pe spate!

Unul dintre cele mai reprezentative jocuri ca la aparate din această gamă este South Park, produs de NetEnt care reușește să-i ofere jucătorului multiple șanse de câștig de-a lungul unui anumit număr de rotiri. Simbolurile speciale Wild, fie rămân blocate într-o poziție, fie se mișcă cu fiecare rotire de-a lungul linei, de la stânga la dreapta, ceea ce ajută la formarea unor combinații câștigătoare.

Runda Bonus cu niveluri multiple

În jocurile de la NetEnt o să găsești o astfel de rundă, ceea ce îți oferă o asemănare destul de ridicată cu un joc video. Pentru a obține premiul care se afla la sfârșitul ultimei runde trebuie să parcurgi toate nivelurile, ceea ce face un astfel de joc ca la aparate să fie cu adevărat mai provocator și mai dificil de câștigat. Gândește-te că la finalul rundei bonus o să te aștepte un premiu garantat, așa că testează-ți îndemânarea în astfel de jocuri de aparate 77777, cum este Aliens și vezi dacă poți face față încercărilor la care ești supus!

Jocurile ca la aparate cu 3125 de linii de plată

Dacă îți place Rush Reel de la NetEnt, cu siguranță că știi deja despre această caracteristică care te va da pe spate! Este vorba despre un joc ca la aparate din gama 5X5 (role X linii de plată), în care ecranul se mărește după fiecare re-rotire și îi oferă jucătorului un plus de șanse de câștig sub forma adăugării de linii de plată (până la 3125).

Jocuri la aparate cu formă hexagonală (MutliWayXtra)

IGT este una dintre companiile producătoare de jocuri cu aparate online care a revoluționat conceputul de jocuri pentru cazinourile online cu Siberian Storm. În acest joc ca la aparate, pe cele 5 role structura formată de liniile de plată capătă o formă hexagonală, care permite obținerea de câștiguri, atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga (în total, 720 de posibilități de câștig). Tu pe care dintre aceste jocuri ca la aparate cu simboluri speciale neobișnuite este tentat să-l încerci?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top