Topul celor mai buni sportivi ai CSU în 2012

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a anunţat clasamentul celor mai prolifici sportivi legitimaţi la CSU în anul de graţie, iar judoka Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică la Jocurilor Olimpice de la Londra, a fost desemnata cea mai bună sportivă a clubului anul acesta.

“Este o mare onoare şi mândrie pentru noi să avem o medaliată olimpică în acest an. Rezultatele din 2012 la nivelul întregului club au fost foarte bune, din cele 26 de cluburi universitare din ţară ne aflăm pe primul loc. În ultimii patru ani rezultatele înregistrate au fost de la an la an mai bune. În 2012 CSU a obţinut 143 de medalii dintre care 46 de aur, 44 de argint şi 49 de bronz. Ceea ce dovedeşte că la acest club se face sport de performanţă, excelenţa de performanţă fiind tradiţia clubului Universitatea Cluj”, a declarat directorul executiv Ovidiu Vasu, în cadrul unei conferinţe de presă de final de an.

Locul unu în top 10 al celor mai buni sportivi ai clubului în 2012 este ocupat de Corina Căprioriu, cu 100 de puncte, fiind urmată de căpitanul echipei de handbal feminin “U” Jolidon, Mihaela Ani-Senocico, cu 75 de puncte, şi de judoka Loredana Ohâi (72 de puncte).

Clasamentul este completat de Mihaela Tivadar (handbal, 65 de puncte), Nagy Judith (atletism, 48 de puncte), Sebastian Văsuţ (culturism, 46 de puncte), Cristian Berciu (culturism, 43 de puncte), Beatrice Puiu (atletism, 36 de puncte), Ştefania Dobre (judo, 33 de puncte) şi Mihaela Prunduş (atletism, 16 puncte).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top