Tot ce trebuie sa stii daca vii la meciul Romania – Danemarca de pe Cluj Arena! Vezi ghidul suporterilor

Duminică, 26 martie 2017, de la ora 21.45, va avea loc pe Cluj Arena partida dintre România si Danemarca, contând pentru preliminariile Cupei Mondiale, Rusia 2018. 

Toate cele 27.000 de bilete puse în vânzare au fost epuizate, iar meciul se va disputa cu “casa închisă”.

Federatia Romana de Fotbal mulțumește suporterilor echipei naționale care au achiziționat biletele și face un apel către aceștia să-i susțină pe tricolori într-un mod civilizat, respectând regulile de conduită în stadion.

Porțile Cluj Arena se vor deschide la ora 19.15.

Începând cu ora 17.00, suporterii sunt invitați să participe la activitățile de divertisment pe care sponsorii echipei naționale le-au pregătit în Arena Fanilor. În acest perimetru, amplasat pe esplanada din piatră cubică din fața Sălii Polivalente vor fi organizate jocuri interactive, puncte de desfacere a materialelor promoționale, a băuturilor răcoritoare etc. Nu vor lipsi concursurile cu premii surpriză.

Accesul copiilor de orice vârstă în stadion se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces pe Cluj Arena doar însoțiți de o persoană majoră.

Pentru deținătorii de bilete care solicită schimbare tichetelor de acces deteriorate sau pe care sunt inscripționate date de identificare incorecte, Federația Română de Fotbal a amenajat un Punct de Preschimbare a Biletelor care va funcționa în incinta Sălii Polivalente, după următorul program:

– Vineri, 24 martie 2017, și sâmbătă, 25 martie 2017, orele 10.00-19.00;
– Duminică, 26 martie, orele 10.00-21.45.

Obiectele interzise vor putea fi depozitate în cele două puncte special amenajate la Sala Polivalentă și în zona porții de acces de lângă Hotelul Sport.

Posesorii de permise de parcare special emise pentru acest meci vor avea acces prin Splaiul Independenței, exclusiv dinspre Podul Garibaldi.

Autovehiculelor dotate cu instalație GPL le este interzis accesul în Parcarea Subterană.
Reprezentanții mass-media vor avea acces în stadion exclusiv pe la poarta special destinată lor de lângă Arena Fanilor.

Întrucât arterele din jurul Cluj Arena vor fi supuse unor măsuri de restricționare a traficului rutier începând cu ora 18.00, Federația Română de Fotbal face un apel către suporterii naționalei să vină din timp la stadion, pentru a se evita formarea ambuteiajelor.

Regulile de conduita pe stadioane pot fi citite AICI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top