Trupa clujeană Grimus aniversează 10 ani de existență printr-un concert la Arenele Romane din București

Trupa de rock alternativ Grimus, originară din Cluj-Napoca, celebrează astăzi 10 ani de existență printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane.

Concertul aniversar este organizat de Promusic Events și Maximum Rock, iar intrarea în zona de concert se va face începând cu ora 19:00.

Vor cânta, la concertul aniversar numit “Grimus: In a Glimpse”, Byron, Les Elephants Bizarres, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec și un invitat surpriză.

Organizatorii anunță că la concert este interzis accesul cu aparate foto profesionale, cu aparate video, orice fel de sticle, recipiente, substanțe periculoase și mâncare. De asemenea, este interzis accesul cu umbrela. În caz de ploaie se vor folosi doar pelerine.

Copiii până la vârsta de 8 ani au acces la concert gratuit, cu însoțitor.

Trupa Grimus, formată din Bogdan Mezofi — voce, Valentin Răucă — chitară, Cristian Csapo — chitară, Lehel Kiss — clape, Titus Vădan — bass, Tamaș Adorjani — tobe, a lansat, până în prezent, trei albume discografice (“Panikon” — 2008, “Egretta” — 2011, “Emergence” — 2014) și a participat la cele mai importante evenimente din România, dar și la festivaluri din Marea Britanie, Serbia, Ungaria, Polonia, Italia și Austria.

grimus 10 ani

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top