Trupa Nightlosers şi-a lansat cel de-al 4-lea album în My Way. Invitat special: Nucu Pandrea

Într-un cadru cochet în unul dintre localurile selecte ale oraşului, My Way, “veteranii” de la Nightlosers şi-au lansat, miercuri seară, în faţa clujenilor, cel de-al patrulea album muzical, la cinci ani distanţă de ultimul.

Fanii legendarei trupe rock clujene s-au înghesuit aseară în clubul din Piaţa Unirii ca să-şi revadă favoriţii într-o nouă reprezentaţie, iar de data aceasta şi cu un nou album. Deşi concertul era programat la ora 22:30, probele de sunet l-au întârziat, astfel că nu a început decât în jurul orei 23, iar concertul a durat câteva ore. Atmosfera s-a încălzit uşor cu fiecare piesă iar audienţa destul de numeroasă şi-a intrat în ritm şi a început să fredoneze piesele.

Invitat special la lansarea albumului a fost celebrul Nucu Pandrea a oferit o reprezentaţie remarcabilă la “instrumentul” care l-a consacrat – frunza – şi a interpretat, în stilu-i caracteristic, alături de membrii formaţiei câteva piese cunoscute. Toţi cei care au asistat la concert au primit gratuit noul CD, înmânat chiar de “moşul” Nucu Pandrea.

Concertul s-a încheiat târziu în noapte, iar fanii au avut răbdare până la final, când membrii formaţiei au stat de vorbă cu ei şi şi-au făcut poze.

Nightlosers este o trupă românească de rhythm and blues din Cluj, formată în anul 1994. Aceasta îi are ca membri pe:

Hanno Höfer (voce, chitară, muzicuță, washboard)
Grunzo Geza (keyboard)
Claudiu “Nasu” Purcarin (tobe)
Jimi Lako (vioară, chitară, mandolină, banjo)
Lucian Pop (electric & double bass)

Mai multe fotografii de la eveniment găsiţi pe pagina noastră de Facebook, care poate fi accesată AICI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top