Tururi gratuite ghidate la muzee de Zilele Maghiare

În cadrul Zilelor Culturale Maghiare clujenii au posibilitatea să viziteze muzeele cu ghid în limba română și engleză la expozițiile comemorative dedicate împlinirii a 100 de ani de la izbucnirea primului război mondial. Ghizii vă așteaptă la Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai și la Muzeul de Istorie al Transilvaniei, după următorul program:

muzeu_2

Marți, 19 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și ora 14:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba engleză).

Miercuri, 20 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română) și ora 13:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Joi, 21 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și ora 14:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba română).

Vineri, 22 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română) și tot ora 11:00 (Muzeul de Istorie a Universității Babeș-Bolyai, ghidaj în limba engleză).

Sâmbătă, 23 august, ora 13:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

Duminică, 24 august, ora 11:00 (Muzeul de Istorie al Transilvaniei, ghidaj în limba română).

În perioada 17-24 august, Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei, Muzeul de Istorie a UBB, Muzeul de Mineralogie, Muzeul Botanic și Muzeul Zoologic pot fi vizitate gratuit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top