“U” Alexandrion a pus capăt seriei de înfrângeri

După o serie de patru înfrângeri consecutive, a venit și o victorie pentru “U” Alexandrion, după ce s-a impus cu scorul de 26-21 (13-10), sâmbătă, pe teren propriu, împotrivia formației CSM Unirea Slobozia, într-o partidă care a contat pentru etapa a X-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

u alexandrion cluj handbal feminin

Meciul a fost unul foarte echilibrat în primele 20 de minute din repriza I, iar oaspetele au reușit să preia conducerea pe tabelă o singură dată (7-8), însă Laslo, Ivan și Paraschiv au întors rezultatul la 12-8 și clujencele nu au mai pierdut avantajul.

În repriza a doua, “studentele” pregătite de Carmen Amariei și-au păstrat avantajul și chiar l-au mărit, dar pe fondul unei relaxări pe final, oaspetele s-au apropiat la cinci puncte.

Caseta tehnică:

“U” Alexandrion Cluj: Enache, Măzăreanu (portari), Chintoan 10 goluri, Paraschiv 5, Laslo 4, Popa 3, Ivan 2, Dindiligan 1, Biriș 1, Severin, Vălean, Vasiliu, Petruș, Boian

CSM Unirea Slobozia: Ion, Martin (portari), Enescu 8 goluri, Drăguț 3, Genkova 2, Ostase 2, Manoilă 2, Toma 2, Băcăoanu 1, Pavăl 1, Marchidanu, Strahan, Ilie

Aruncări de la 7m: 3/3, respectiv 3/2
Eliminări: Dindiligan (2), Chintoan (2), Laslo, Biriș, Popa, respectiv Drăguț, Ilie, Pavăl

Alte rezultate din etapa a X-a

CSM București – CSM Ploiești 32-27
CS Rapid USL Metro București – HCM Râmnicu Vâlcea 32-34
CS Măgura Cisnădiei – HCM Roman 30-33
HC Alba Sebeș – Corona Brașov 22-29

HC Dunărea Brăila – HC Zalău
HCM Baia Mare – SCM U Craiova

Etapa viitoare, “U” Cluj va întâlni, în deplasare, formația HC Zalău, vineri, 6 noiembrie, ora 16:45.

Leave a Reply

Loading...
Top