“U” Alexandrion, învinsă de CSM Slobozia pe teren propriu

Handbalistele de la “U” Alexandrion au fost învinse, sâmbătă, pe teren propriu, de formația CSM Unirea Slobozia, scor 31-33 (16-17), într-o partidă care a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale.

U Alexandrion

Elevele pregătite de Carmen Amariei au avut o evoluție modestă și au fost conduse pe toată durata partidei, iar oaspetele  au menținut avantajul până la final, în ciuda încercărilor gazdelor de a se apropia pe tabelă. Clujencele au reușit să egaleze în repetate rânduri însă nu a fost de ajuns pentru a prelua conducerea. Echilibrul s-a rupt la jumătatea reprizei secunde, când Slobozia s-a desprins la cinci puncte (20-25), iar cea mai mare diferență a fost de șase puncte, cu șase minute înainte de final (25-31).

Cea mai bună marcatoare din tabăra “studentelor” a fost Laura Popa (8 goluri), urmată de Cristina Laslo (6 goluri), Florina Chintoan, Roxana Cîrjan, Andreea Tetean, toate cu 4 reușite, Magda Paraschiv (3 goluri) și Paula Biriș (2).

CSM Unirea Slobozia: Moroianu (7), Dăscălete (7), Nica (7), Drăguț (6), Carabulea (2), Băcăoanu (2), Urse și Paval, câte o reușită.

“Este un rezultat prost din multe puncte de vedere. Apărarea nu a funcționat așa cum mi-aș fi dorit și într-adevăr interii Sloboziei oricum ar fi dat-o la poartă, mingea intra. Cred că a fost una dintre acele zile în care orice am fi încercat să facem noi în apărare, șuturile lor ar fi intrat. Nu le-am văzut la nici un meci să joace așa de bine ca și astăzi. Au fost peste noi, nu am reușit nici cum să contracarăm atacul lor și din păcate e prima înfrângere. Chiar nu îmi vine să cred că am pierdut. Nu am digerat eșecul, nici măcar în stomac nu a ajuns. Eu nu concepeam că să nu câștigăm acest meci. Privesc cu optimism play-out-ul”, a declarat antrenoarea Carmen Amariei.

“U” Alexandrion se află pe locul 12 în clasament cu 14 puncte, iar etapa viitoare va juca în fieful “lanternei roșii”, Mureșul Târgu Mureș, duminică, 22 februarie, ora 18:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top