“U” BT Cluj-Napoca a pierdut si meciul al doilea din finala mica cu Steaua si incheie sezonul pe locul 4!

Echipa de baschet masculin “U” Banca Transilvania Cluj a fost invinsa miercuri, 25 mai, de formatia Steaua CSM Eximbank Bucuresti, scor 61-63, in Sala Polivalenta, si incheie actuala stagiune a Ligii Nationale pe pozitia a 4-a, ratand astfel si medaliile de bronz.

U BT Cluj

Dupa infrangerea suferita la Bucuresti, elevii pregatiti de Marcel Tenter sperau sa isi ia revansa in fata propriilor suporteri, dar “militarii” au fost mai lucizi pe final de meci, pe care l-au gestionat mult mai bine. Partida de miercuri seara din polivalenta clujeana a fost una extrem de echilibrata si stransa, ambele formatii au mers cap la cap pana la final, iar avantajul pe tabela nu a fost mai mare de cinci puncte.

U-BT Cluj-Napoca ramane in acest sezon cu un singur trofeu castigat, Cupa Romaniei, impotriva formatiei CSM Oradea.

Caseta tehnica:

U-Banca Transilvania – Steaua CSM EximBank 61-63 (17-15, 12-17, 17-17, 15-14)

Marcatori U-Banca Transilvania: Baciu 16 (8 rec.), Adamovic 12 (9 p.d.), Dykes 9, Kalnichenko 9, Pasalic 8, Torok 3, Todic 2 (10 rec.), Guţoaia 2.

Pentru Steaua CSM EximBank au punctat: Amis 18, Marinovic 11, Malesevic 8, Nicoară 8, Cooper 7, Paul 6, Szijarto 3, Galdikas 2.

“Din păcate, nu am reuşit să încheiem sezonul cu o victorie în faţa propriilor fani, însă din păcate nu s-a putut mai mult, am avut multe accidentări şi multe schimbări în lot şi până la urmă acestea au contat mult în acest rezultat. Frustrarea e mare când nu intri în finală, însă vreau să felicit adversarul, au meritat victoria, iar noi mergem mai departe. Este cam puţin pentru echipa noastră acest loc 4, ne-am ridicat puţin moralul cu Cupa României, asta mă mulţumeşte, însă în campionat am terminat din păcate pe locul 4… E un final de sezon puţin mai amar”, a declarat Tudor Jucan, capitanul echipei.

Leave a Reply

Loading...
Top