U-BT Cluj-Napoca, încheie turul de campionat în postura de lider al Ligii Naționale

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania Cluj s-a impus cu scorul de 84-65 (26-14, 26-23, 10-13, 22-15), în deplasare, împotriva formației Dinamo București, într-o partidă care a contat pentru etapa a 11-a a Ligii Naționale, ultima etapă a turului de campionat.

u-bt-cluj-napoca

Baschetbaliștii clujeni au controlat meciul de la un capăt la celălalt și au fost în permanență în avantaj pe tabelă, încheind turul pe prima poziție a Ligii Naționale.

“Felicit băieţii pentru această victorie. Sincer îmi era puţin frică de acest meci, să nu intervină o relaxare din punct de vedere mental,însă băieţii şi-au făcut treaba chiar dacă am fost în dificultate, ne-au lipsit doi jucători, Vlad Moldoveanu şi Pustozvonov. Am încercat să dau câteva minute şi jucătorilor tineri, care azi au jucat bine şi sunt mulţumit de ei. Mă bucur pentru această victorie, însă nu avem timp să ne relaxăm, urmează partea a doua a campionatului, returul, şi faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup pentru care trebuie să fim pregătiţi atât fizic cât şi mental”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan, potrivit u-bt.ro.

Următorul meci al alb-negrilor va avea loc vineri, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor “Horia Demian” cu BC SCM Timişoara. Bilete online pentru acest meci s-au pus deja în vânzare pe platforma biletmaster.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top