“U” BT Cluj-Napoca, înfrângere în primele două meciuri ale semifinalei cu CSM Oradea, iar seria se mută la Cluj

Echipa de baschet masculin “U” Banca Transilvania Cluj a pierdut și meciul secund al semifinalei cu CSM Oradea, vineri, 6 mai, în Sala Sporturilor “Antonio Alexe” din Oradea, iar seria se mută la Cluj-Napoca pentru meciul al treilea, unde elevii pregătiți de Marcel Țenter sunt obligați să învingă pentru a trimite confruntarea în meciul patru.

dykes U BT Cluj - CSM Oradea

În primul meci disputat miercuri, 4 mai, orădenii s-au impus, la limită, într-o partidă câștigată în ultimele secunde, scor 72-71 (21-23, 15-14, 19-21, 17-13), după o partidă controlată și dominată de U-BT Cluj. Meciul a fost unul echilibrat, iar de fiecare dată când clujenii s-au desprins la cinci puncte pe tabelă, orădenii au reușit să revină în joc. Finalul meciului a fost unul incandescent. Cu 3 secunde înainte de final, la scorul de 72-71 pentru gazde, baschetbalistul Todic de la “U” BT Cluj a aruncat pentru victorie însă mingea a refuzat să intre în inel și astfel scorul a rămas 1-0 pentru bihoreni.

În cel de-al doilea meci, disputat vineri, 6 mai, orădenii au fost mult mai determinați să câștige și au controlat meciul de la un capăt la celălalt, menținându-se în permanență în avantaj pe tabelă. Scorul a fost 67-61 (20-15, 13-18, 21-11, 13-17), iar seria se mută la Cluj pentru meciul al treilea, care va avea loc în 11 mai, la Sala Polivalentă, iar, dacă va fi cazul, meciul patru este programat în 13 mai.

Marcatori pentru U-BT Cluj în meciul doi:

csmoradea-u-bt-m2

Pentru gazde, au punctat Barnette 15 (10 rec.), Zeno 15, Zupan 9, Mandache și Franklin câte 8, Nuhanovic 7, Pașca 5.

U-Banca Transilvania Cluj a fost încurajată la Oradea de aproximativ 200 de fani, care au făcut deplasarea de la Cluj.

“Îi felicit pe orădeni, dar nu cedăm. Aștept meciurile de acasă, pe care sper să le câștigăm și să împingem seria în meciul cinci. Mulțumesc fanilor noștri care au venit să ne susțină în număr atât de mare!”, a declarat antrenorul Marcel Țenter la finalul jocului doi.

Leave a Reply

Loading...
Top