U-BT Cluj-Napoca joaca miercuri finala pentru locul 1 in Grupa G a FIBA Europe Cup, in Sala Sporturilor “Horia Demian”

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a organizat o conferință de presă înaintea jocului decisiv pentru ocuparea primului loc în Grupa G a FIBA Europe Cup, cu turcii de la Gaziantep. La întâlnirea cu presa au participat antrenorul principal Mihai Silvășan și jucătorul Maxym Pustozvonov.

silvasan_0

“Ne așteaptă finala pentru locul 1 în această grupă din FIBA Europe Cup, un meci important pentru noi, întrucât în faza a doua a grupelor contează pe ce loc termini. Un meci pe care ne dorim foarte mult să îl câștigăm, cum de altfel ne dorim la toate partidele pe care le abordăm, fie ele în campionat sau în cupele europene. Avem în față un adversar puternic, echipa din Turcia are în componență jucători cu o calitate individuală excepțională. Au și un jucător nou, pe care nu am apucat să îl vedem, el a evoluat în ultima etapă din campionat, însă nu știm dacă va juca miercuri sau nu, este decizia antrenorului lor. Noi trebuie să facem ce depinde de noi, să pregătim cât mai bine meciul, să fim sută la sută apți pentru a câștiga”, a declarat antrenorul Mihai Silvasan.

pustozvonov

“Este un meci foarte important pentru noi, pentru că este în joc primul loc în grupa noastră. Este crucial pentru noi să învingem, să ne menținem ritmul bun din ultimele meciuri. Bineînțeles, invit toți fanii noștri să vină la sală, să ne susțină, sunt foarte importanți pentru noi! Ne simțim bine după această serie pozitivă, sper să o păstrăm cât mai mult, ne dorim să învingem în fiecare meci. Dacă nu îți dorești victoria, la ce bun să mai intri pe teren? Ne dorim tot timpul să câștigăm! Mergem mai departe pas cu pas, ne pregătim pentru fiecare meci, ne antrenăm, avem sesiuni de vizionare, trebuie să fim puternici mental, să fim concentrați și disciplinați în teren și va fi bine. Trebuie să luptăm, mai ales miercuri, această echipă din Turcia are foarte mulți shooteri, își doresc la fel de mul victoria, căci și ei vor să fie pe primul loc în grupă, așa că va trebui să luptăm și să fim puternici mental! Vreau să le mulțumesc fanilor care vin la meciuri și ne sprijină, ei sunt pentru noi jucătorul al șaselea, ne dau energie, ne împing de la spate! Sunt convins că așa va fi și miercuri!”, a declarat baschetbalistul Maxym Pustozvonov.

Meciul U-Banca Transilvania – Gaziantep din grupa G a FIBA Europe Cup va avea loc miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20.30 la Sala Sporturilor “Horia Demian”, iar biletele se pot cumpăra de AICI. Prețul unui bilet este de 20 de lei. De asemenea, se vor putea achiziționa tichete în ziua meciului la casieria sălii cu începere de la ora 17.30.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top