“U” BT Cluj-Napoca, victorie cu emoții în fața lui BC Timișoara

“U” Banca Transilvania a învins, marți, la limită, formația BC Timișoara, scor 79-73 (23-19, 25-18, 17-18, 14-18), într-o partidă care a contat pentru etapa a XXI-a a Ligii Naționale.

U BT Cluj

Elevii pregătiți de Marcel Țenter au dominat partida în primele trei sferturi, având chiar și un avantaj de 15 puncte pe tabelă, dar timișorenii s-au apropiat periculos la un singur punct în sfertul al patrulea (55-54 / 71-70), fiind chiar egalați de echipa lui Dragan Petricevic la un moment dat, dar Hargrove et Co. au restabilit din nou avantajul și s-au impus.

Alb-negrii ocupa locul 3 în Liga Națională, cu trei etape înainte de play-off, iar etapa următoare se va deplasa la Târgu Jiu pentru confruntarea cu Energia, duminică, 15 martie, de la ora 18:00.

U BT Cluj - BC Timisoara

“Nu am avut cea mai fericită zi, asta e clar, dar este bine că într-o zi de acest gen suntem în măsură să câștigăm. Bineînțeles, nu sunt mulțumit în momentul în care ai un avantaj și al trebui să îl conservi, luând decizii pe care nu ar trebui să le luăm, asta se poate întâmpla și, sincer să fiu, după o perioadă destul de prolifică a formei sportive, mă așteptam la un moment dat să avem fluctuații. Un meci foarte greu și ne bucurăm că am reușit să câștigăm în fața suporterilor noștri. Ne dorim să rămân pe poziția 3, dar mai sunt două meciuri și nu se poate spune încă că este ceva sigur. Practic finala se va disputa pentru locul trei la Târgu Jiu, acolo va fi un meci greu, cu o echipă care joacă pe plan european și vreau să îi încurajez să se califice în Final Four-ul din EuroChallenge, însă să fie siguri că noi mergem la Rovinari să câștigăm”, a declarat antrenorul lui “U” BT Cluj, Marcel Țenter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top