“U” Cluj a câştigat amicalul cu divizionara secundă FC Internaţional Sibiu

u-cluj-antrenamentUniversitatea Cluj a câştigat, sâmbătă, ultimul amical înainte cantonamentului din Antalya, scor 3-2, împotriva divizionarei secunde FC Internaţional Sibiu. Partida s-a desfăşurat la Baza Sportivă “Dan Anca” din cartierul Gheorgheni, în prezenţa a 300 de suporteri.

Astăzi, echipa va pleca în cantonamentul din Antalya şi se va întoarce cu o zi înainte de reluarea campionatului. Golurile din amicalul cu Sibiu au fost reuşite de golgeterul Dinu, Hidişan şi Zăinescu.

Ionel Ganea a trimis în teren următorul prim 11: Hăisan – Ciupe, Szilagyi, Ninu, Nicola – Bucşă, V. Gheorghe, Borza, A.Popa II – Hidişan, Viorel Dinu.

În repriza secundă, “Ganezul” a schimbat întreaga echipă: Samoilă, Ţicrea – Takacs, Raţiu, Remeş, Ţene – Zăinescu, Muzac, Mureşan, Kovacs – Bogdan Apostu

Adus la Universitatea Cluj liber de contract, atacantul Victoraş Iacob nu a fost folosit de Ganea în partida de sâmbătă.

În Antalya “U” Cluj va juca trei amicale cu formaţii modeste: FC Ekranas (campioana Lituaniei), cu naţionala de tineret a Uzbekistanului, şi FC Gadzasar (loc 3 în Armenia).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top