“U” Cluj a început cu dreptul noul an! Handbalistele au trecut de Corona Brașov

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj s-a întors cu o victorie de la Brașov, acolo unde s-a impus cu scorul de 32-28 (18-11) împotriva Coronei, într-o partidă care a contat pentru etapa a 12-a a Ligi Naționale.

Superioare în această partidă, brașovencele au început bine partida și au trecut la conducere rapid, ducând scorul la 3-0 în primele minute, dar “U” Cluj a întors soarta jocului după 15 minute și cu o Ionica Munteanu în mare formă între buturile Universității au preluat conducerea și au intrat la pauză cu un avantaj de șapte goluri pe tabelă.

În repriza secundă, “studentele” au gestionat mult mai bine meciul și nu au mai pierdut superioritatea, având chiar și opt goluri avantaj. Corona a încercat să revină, dar defensiva Clujului a fost la înălțime și au oprit atacurile gazdelor.

Cea mai bună marcatoare a Universității în acest meci a fost Florin Chintoan, cu 8 goluri, urmată de Cristina Laslo și Diana Puiu, ambele cu câte 6, Laura Popa (2), Abigail Vălean (3), Andreea Tetean și Alexandra Dindiligan, ambele cu câte două reușite.

În urma acestui succes, “U” Cluj acumulează 14 puncte în clasament și ocupă locul 8 în Liga Națională, iar etapa viitoare, pe 15 ianuarie, va primi vizita formației CSM Cetate Deva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top