”U” Cluj a înscris două eseuri în primul amical de la Bucureşti

u cluj rugbyRugbyştii de la Universitatea Cluj au disputat vineri, 7 martie, prima partida de verificare din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează la Bucureşti.

Universitarii au pierdut, scor 12-31 partida cu CSM Bucuresti, o echipă întărită în această iarnă cu foarte mulţi jucători, între care şi Nicolae Barbu, plecat tocmai de la “U”.

În ciuda diferenţei mari de scor managerul alb-negrilor, Lorin Cantor, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei antrenate de Bogdan Cantor şi Ioan Teodorescu.

“Băieţii noştri au prestat un joc bun, scorul nu este relevant. După această partidă antrenorii echipei noastre vor şti mai bine ce e de făcut pentru perioada următoare. Scorul pare mare, dar diferenţa s-a făcut pe final de partidă, atunci când antrenorii noştri au rulat tot lotul de jucători”, a declarat Lorin Cantor.

Pentru “U” Cluj au înscris câte o încercare Cristian Murgoci şi Vali Roşu, iar Nicu Ignea a transformat unul dintre eseuri. Următoarea partidă de verificare a universitarilor este programată luni, 10 martie, în compania formaţiei Dinamo Bucureşti, de la ora 13.00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top