“U” Cluj a obținut o remiză albă cu Concordia Chiajna

Universitatea Cluj și Concordia Chiajna au remizat, scor 0-0, duminică, pe Cluj Arena, într-o partidă care a contat pentru etapa a XX-a a Ligii I.

“U” Cluj a început în forță partida și s-a instalat în jumătatea Chiajnei încă din debutul meciului. Nuno Viveiros a trimis primul șut pe spațiul porții, reținut de Matache (3), iar Mengolo a scăpat singur cu portarul două minute mai târziu, dar a șutat lamentabil peste poartă (5). Tot el s-a ciocnit cu Matache și a trimis puțin pe lângă poartă (7). Kovacs și-a încercat și el norocul cu un șut de la 20 de metri, dar mingea a trecut mult pe lângă poartă (22).
Vali Lemnaru nu a reușit să cadreze o minge pe spațiul porții, desi Matache era ieșit din poartă (28). Oaspeții nu au reușit să amenințe periculos poarta lui Veselovsky în prima repriză, mulțumindu-se să se apere și să încerce să forțeze pe contraatac.

Falub a început repriza a doua cu o schimbare, l-a lăsat la vestiare pe Lorant Kovacs și l-a introdus pe Gravenberch. Prima mare ocazie de gol din partea a doua a venit la poarta lui Veselovsky, care a reținut în doi timp șutul lui Purece (47). Mihai Dima a avut și el o situație bună de a deschide scorul, dar a reluat pe lângă poartă din careu (48). Costin a trimis slab pe lângă poartă din centrul careului (54). Oaspeții au avut o situație importantă la reluarea periculoasă a lui Lovin dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, care “a mușcat pământul” în fața lui Veselovsky, dar slovacul a reținut (55). Ceppelini a centrat periculos în careu, Neag se trezește cu balonul la picior și nu reușește să o împingă în poartă (56). Încep să se înmulțească ocaziile la poarta Concordiei. Gravenberch a șutat din prima de la 16 metri, minge respinsă în corner de Matache (57). Boldrin pătrunde în careu, centrează periculos în careu, dar un fundaș se repliează rapid și respinge cu capul în corner (64). Andrei Lungu a intrat în locul lui Viveiros (66).

Două ocazii consecutive pentru Gravenberch, care a trecut elegant în prima fază de doi jucători în careu, dar finalizarea a fost în portar (77) și tot el a reluat pe lângă poartă cu capul din centrarea lui Ceppelini (78). Falub a efectuat și ultima schimbare, l-a scos pe Costin, inexistent în acest meci, și l-a introdus pe Calcan (85). Mengolo a obținut o lovitură liberă în marginea careului, de unde Ceppelini a reluat direct pe poartă, dar Matache a respins (86). “U” Cluj încheie meciul în atac, Mengolo a centrat în careu, Lemnaru l-a servit excelent cu capul pe Calcan, dar tânărul jucătorul a șutat slab spre poartă și meciul se încheie nedecis (90).

Universitatea Cluj va întâlni etapa următoare FC Brașov, în deplasare, vineri, 13 martie, ora 18:00.

Echipele de start:

“U” Cluj: Veselovsky (c) – Ciupe, Skvorc, Neag, Bambara – Kovacs (Gravenberch, ’46), Costin (Calcan, ’84), Ceppelini, Viveiros (Lungu, ’66) – Mengolo, Lemnaru

Rezerve: Panagopoulos, Van Den Broek, A. Lungu, P. Jovanovic, Paulinho, Calcan, Gravenberch

Antrenor: Adrian Falub

Concordia Chiajna: Matache – Bucurică, F. Lovin (c), Vagner (Diulgerov, ’83), D. Lungu – Boldrin, Purece (Grigorie, ’75), Martins, Bruno Madeira – D. Florea (Serediuc, ’68), M. Dima

Rezerve: Râmniceanu, Raiciu, Serediuc, Grigorie, Mușat, Dragarki, Diulgerov

Antrenor: Bogdan Andone

Arbitru principal: Istvan Kovacs (Carei)
Asistenți: C. Danșa (Oradea), R. Timar (Marghita_
Arbitru rezervă: F. Mazilu (Satu Mare)
Observator CCA: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)
Observator LPF: Dan Potocianu (Reșita)

Cartonașe galbene: Martins (37), Neag (50), Skvorc (54), Vagner (77), Lovin (85)

Spectatori: 2.647

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top