“U” Cluj a pierdut la Botoșani în urma unui penalty eronat

Universitatea Cluj a fost învinsă, duminică, în deplasare, de FC Botoșani, scor 1-0, în urma unei lovituri de pedeapsă semnalizată greșit de asistentul Păunescu și acordată de “centralul” partidei.

Meciul a fost unul anost și lipsit de faze de poartă, “studenții” pregătiți de Mihai Teja continuă să sufere în atac și simt din plin absența unui golgeter veritabil, nereușind să își creeze vreo situație notabilă la poarta botoșănenilor. În minutul 74, Veselovsky are din nou o ieșire hazardată din poartă, iar tușierul Florin Păunescu a fost singurul care a văzut contact între el și atacantul Paul Batin, deși slovacul dintre buturile clujenilor plonjase în altă direcție decât atacantul Botoșaniului. “Centralul” Adrian Cojocaru a mers pe mâna asistentului și a acordat lovitură de pedeapsă, trasformată de Vașvari, stabilid scorul partidei care aduce a treia victorie consecutivă în contul moldovenilor lui Leo Grozavu.

“Acum asta e, nu mai poti întoarce mortul de la groapă! Nu declar nimic despre penalty-ul inventat pentru că o să ne mai întîlnim cu acest arbitru, şi ei ţin minte de obicei declaraţiile antrenorilor”, Mihai Teja, antrenor “U” Cluj.

Faza penalty-ului pentru Botoşani

Golul lui Gabriel Vaşvari

 

Leave a Reply

Top