“U” Cluj a remizat cu Daco-Gețica București pe Cluj Arena

Universitatea Cluj a întrerupt, duminică, 7 octombrie, seria victoriilor pe teren propriu, remizând, scor 1-1, cu gruparea Daco-Gețica București şi se menţine pe locul 8 în Liga 2.

Clujeni au început în forță partida de pe Cluj Arena, iar Haţiegan a deschis scorul la scurt timp după ratarea uriaşă a lui Ene, scăpat singur cu Gavrilaş. În urma unui contraatac, atacantul clujean a fost angajat în bandă de Goga, a pătruns în careu şi a înscris simplu, la colţul lung. A fost 1-0 pentru “U” încă din minutul 11, dar lucrurile aveau să se complice peste puţin timp pentru “studenți”. La o acţiune care, aparent, nu anunţa nimic, Voicu a centrat modest din flancul stâng, însă Dur-Bozoancă a scăpat balonul printre mâini şi picioare, iar acesta s-a scurs agonizant în poartă (18). Universitatea o fost nevoită să o ia de la capăt, dar până la pauză doar Gavra şi Goga au încercat, timid, ce-i drept, să-l pună la încercare pe Gavrilaş.

Partea secundă a debutat, la rândul ei, la fel, cu dubla-ocazie a lui Goga (48, 49), urmată de cea a lui Gavra (51) şi Alex Coman (55), ultimii forţându-l pe goalkeeper-ul Daco-Geticii să respingă în corner.

Portarul Dur-Bozoancă a prins din nou încredere după ce s-a întins şi a scos de lângă bară mingea trimisă periculos, cu capul, de Nica (80).

S-a încheiat 1-1, iar antrenorul Adrian Falub a subliniat, la finalul partidei, că remiza cu Daco-Getica îi obligă pe elevii săi să obţină punctaj maxim în următoarele două partide, cu Farul Constanţa (deplasare) respectiv Dacia Unirea Brăila (acasă), pentru a rămâne în cursa pentru primele locuri.

Ar fi trebuit să câştigăm astăzi, pentru că am controlat meciul de la un capăt la celălalt şi ne-am creat foarte multe ocazii. Din păcate, am primit un gol după o greşeală a portarului, iar apoi nu am mai reuşit să înscriem, deşi am fost mai periculoşi. Nu am marcat la momentul potrivit şi ne-am făcut singuri viaţa grea, în faţa unui adversar care s-a apărat supraaglomerat. Campionatul e foarte echilibrat, sunt câteva echipe care ţin aproape de locurile fruntaşe, dar mai sunt multe etape de jucat. Suntem obligaţi să obţinem şase puncte din următoarele două meciuri, cu Farul Constanţa şi Dacia Unirea Brăila, deoarece lucrurile s-au complicat puţin după acest egal”, a reacţionat Falub, citat de site-ul oficial fcuniversitateacluj.ro.

Iată cum a arătat primul “11” al Universităţii: 

Dur-Bozoancă – A. Coman (80, Takacs), Abrudan, Cordoş, Taub – Kofi, Florescu – Ene (46, Dumitrescu), Goga, Haţiegan – Gavra (72, M.Coman)

Următorul joc pentru “U” Cluj va avea loc miercuri, 10 octombrie, de la ora 16:00, pe terenul Farului Constanța.

Foto: Silviu Cristea

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top