“U” Cluj a remizat cu Szombathelyi Haladás, in al patrulea amical din Antalya. Florian Walter a asistat la meci!

Universitatea Cluj a obtinut o noua remiza, joi, in cantonamentul din Antalya, scor 1-1, cu formatia maghiara Szombathelyi Haladás. Golul “studentilor” a fost inscris de Valentin Lemnaru din penalty, in minutul 84. Ungurii au deschis scorul tot dintr-un penalty, transformat de Jagodics in minutul 69.

u cluj

La meci a asistat si finantatorul clubului, Florian Walter, alaturi de fostul jucator Emil “Ducu” Ninu, in prezent la Levski Sofia.

“Mă bucur să-i revăd pe băieţi, Universitatea e sinonimă cu o perioadă foarte frumoasă din cariera mea. Îi salut şi pe fani şi îi rog să creadă în echipă, să fie alături de “U”. La meciuri, şi în special la derby-urile din semifinalele Cupei, voi fi cel mai mare fan”, a spus Ninu pentru site-ul oficial.

George Ogararu a inceput partida in urmatoarea formula: Panagopoulos – Jovanovic, Neag, Gravenberch, Ciupe – Lungu – Ceppelini, Kovacs – Zijler, Morar, Mengolo

Au mai intrat: Calcan, Costin, Skvorc, Viveiros şi Cristocea.

Interesant de precizat ca Szombathelyi Haladás s-a înfiinţat în anul 1919, la fel ca Universitatea, iar culorile clubului sunt alb şi verde. Cea mai mare performanţă a atins-o în sezonul 2008-2009, la finalul căruia s-a clasat pe locul trei şi s-a calificat în preliminariile Europa League, competiţie pe care a părăsit-o în turul secund al calificărilor, după un egal şi o înfrângere contra suedezilor de la Elfsborg.

Vedeta echipei maghiare, la care este legitimat şi internaţionalul român de tineret, Laurenţiu Brănescu, este, fără îndoială, Tommaso Rocchi. Ajuns la 38 de ani, fostul căpitan al lui Lazio, fotbalist cu peste 300 de meciuri în Serie A, joacă la Haladás de la începutul sezonului, însă a marcat un singur gol în şase apariţii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top