“U” Cluj, abonata la amenzi din cauza propriilor fani!

U Cluj suporteri peluzaUniversitatea Cluj a primit o noua amenda în urma scandărilor de cuvinte injurioase şi aprinderea de materiale pirotehnice de către fani în timpul meciului din deplasare cu Gaz Metan Mediaş, pierdut de “studenti” cu 2-1. Sanctiunea se ridica la 5.000 de lei.

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a sancţionat si Steaua cu 10.000 de lei pentru incidentele provocate de suporterii proprii, care au aprins torţe şi făclii în incinta stadionului, la meciul cu ACS Poli Timişoara.

De asemenea, au fost sancţionati si jucătorii eliminaţi în cadrul etapei a IX-a a Ligii I: Cristian Brăneţ (Oţelul Galaţi) – 2 etape de suspendare şi 1.000 de lei penalitate sportivă, Gheorghe Nohai (ACS Poli Timisoara) – 1 etapă şi 740 lei, Gabriel Cânu (Ceahlăul Piatra Neamţ) – 1 etapă şi 740 lei, Igor Prahici (FC Vaslui) – 1 etapă şi 740 lei.

“U” Cluj a sustinut, miercuri, primul amical din mini-cantonamentul de la Baile Felix, sub comanda antrenorului interimar Gheorghe Barbu, secundul lui Ganea. “Sepcile rosii” s-au impus cu 3-1 in fata divizionarei locale Luceafarul Oradea, formatie care evolueaza in Liga a IV-a.

Pentru Universitatea au marcat Habib Balde, Octavian Ursu și Andreas Calcan din lovitură de la 11 m.

Leave a Reply

Top