“U” Cluj, antrenament pentru Liga a 3-a! “Studenții” le-au oferit cadouri copiilor de Sfântul Nicolae!

Având în vedere că Universitatea Cluj a încheiat turul de campionat în eșalonul patru pe prima poziție, promovarea în liga a treia a devenit o simplă formalitate și o chestiune de timp. Astfel, antrenorul Marius Popescu a aranjat meciuri de pregătire împotriva unor echipe din “C” pentru a-i pregăti din timp pe tinerii fotbaliști pentru duelurile diviziei a treia, unde nivelul este puțin mai ridicat.

Foto: Adrian Rus
Foto: Adrian Rus

În primul test de pregătire “șepcile roșii” au trecut săptămâna trecută cu 3-1 de Unirea Dej, prin golurile reușite de Brian Lemac (dublă) și Paul Costea, iar astăzi, 6 decembrie, au remizat cu Sănătatea Cluj, scor 2-2. Răzvan Lupu a înscris o “dublă”pentru “virușii verzi”, iar pentru “studenți” a marcat două goluri golgheterul Lemac. Tot la meciul de astăzi, Marius Popescu a testat și un portar venit de la Avântul Reghin, Paul Iacob, care a fost integralist.

Seria amicalelor continuă pentru alb-negri joi, 8 decembrie, cu o altă divizionară a treia, C.S. Unirea Jucu, iar vineri, 9 decembrie, va juca împotriva LPS Satu Mare. Ambele întâlniri sunt programate la ora 12:00, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

Acțiune de Sf. Nicolae la Decathlon

Cu ocazia zilei de Sfântul Nicolae, fotbaliștii Universității Cluj le-au făcut în această seară o bucurie copiilor care au trecut pragul magazinului Decathlon Cluj din VIVO! Cluj-Napoca (fostul Polus), unul dintre partenerii echipei. Alături de părinți sau bunici, cei mici au primit cadouri din partea jucătorilor lui Marius Popescu și și-au făcut poze cu aceștia.

u-cluj-actiune-decathlon-cluj
Foto © facebook.com/FCUCluj/
actiune-u-cluj-sf-nicolae-6-decembrie-2016
Foto © facebook.com/FCUCluj/

Cum arată clasamentul Seriei Cluj din Liga a 4-a la finalul turului de campionat:

clasament-liga-4-jud-cluj-15-etape-sez-2016-2017

Leave a Reply

Top