“U” Cluj bifează primul transfer în 2014

ronald gercaliuUniversitatea Cluj a efectuat prima achiziţie din 2014, Ronald Gercaliu (27 ani) şi-a reziliat contractul cu formaţia germană FC Erzgebirge Aue şi a semnat un contract valabil pe 6 luni cu “şepcile roşii”.

“Prin aducerea lui Ronald Gercaliu vom castiga maturitate, tehnica de joc si experienta, adunata in anii petrecuti la echipe precum Red Bull Salzburg, Sturm Graz, Austria Viena si Ingolstad. In acelasi timp, aducem un jucator care are o mentalitate profesionista, propice pentru tinerii nostri jucatori. Am mare incredere in el si sunt sigur ca va reusi sa se integreze rapid in metodele de pregatire si filosofía lui Mihai Teja!”, a declarat administratorul special, Vlad Munteanu pentru site-ul clubului.

Gercaliu evoluează pe postul de fundaş stânga şi a jucat în carieră pentru formaţii importante din Austria, ca Red Bull Salzburg, Sturm Graz sau Austria Viena.

“Am decis sa vin la Cluj, deoarece am auzit ca Liga de Fotbal din Romania este foarte buna si am cautat noi provocari. Sunt onorat ca am jucat impreuna cu Vlad Munteanu in Germania si stiu despre ambitia lui in ceea ce priveste fotbalul , in special, Universitatea Cluj.

Obiectivul meu principal este de a ramane cu U Cluj in Liga I”, a declarat Gercaliu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top